Emergency Ro

Sistemele pentru iluminat de siguranță salvează vieți!

Cerințele obligatorii de siguranța ale oricarei clădiri publice, instituții, ale zonelor comerciale sau industriale cuprind și realizarea și echiparea cu sisteme de iluminat de siguranța.

Corpurile de iluminat de siguranța există pentru iluminarea spațiilor în caz de întrerupere a energiei electrice sau alte cazuri de urgență. Corpurile de iluminat funcționeze alimentat de la rețea electrică, în caz de avarie de la accumulator.

Sunt recomandate corpuri de iluminat de calitate, cu soluție de iluminat LED, care să asigure o luminanță optimă în condiții de vizibilitate scăzută, cu o durată de viață prelungită.
Indicatoarele de securitate pentru evacuare și marcarea echipamentelor de intervenție la incendiu să fie conforme cu standardele în vigoare, respectiv ISO7010 pentru simboluri grafice și EN1838 pentru caracteristici calitative (luminanță și uniformitate).

EcoCity ofera cele mai eficiente lampi de emergența ce au caracteristici superioare ale surselor de lumina, ale autonomiei și vizibilității.

Emergency Disk / Emergencu Cube / Emergency Plate / Emergency Plate IP65 / Emergency Gate