Pro Street Quasar Xs рум. для новости

Produs nou pentru iluminatul stradal.

Orașul strălucit = Orașul sigur.

Iluminatul stradal cu LED-uri este o soluție economică și ecologică durabilă pentru străzile și orașele orientate spre viitor. Pe străzile orașului ar trebui să fie la fel de confortabil ca și acasă. Prin urmare, EcoCity a dezvoltat un nou produs pentru iluminatul stradal – corp de iluminat LED PRO-STREET QUASAR XS.

Pro-Street Quasar XS – corp de iluminat stradal, ce oferă o bună distribuție a luminii, un flux luminos uniform pe toată suprafaţa. Carcasa are un design modern, fabricată din aluminiu turnat la presiune înaltă. Beneficii:

temperatura de lucru scăzută

flux luminos puternic

consum redus de energie electrică

rezistenţă la influenţa factorilor atmosferici.

Pro-Street Quasar XS este echipat cu diode de astfel de companii mondiale precum CREE, NICHIA, OSRAM, SAMSUNG, LG. Diodele oferă o ieșire mai mare a luminii cu dimensiuni mici; reduce consumul de energie cu mai mult de 90%. Ele sunt foarte rezistente la stresul mecanic și sunt foarte fiabile (durată de viață mai mare de 100.000 de ore) și, de asemenea, nu au substanțe toxice cum ar fi mercurul și plumbul.

Cu o lampă de stradă, cum ar fi Pro-Street Quasar XS, EcoCity vă va ajuta să faceți străzi, curți și chiar orașul luminos și sigur, economisiți bani și aveți grijă de mediul înconjurător.