Multifunctional Light – Iluminat „inteligent” De La Sony

Multifunctional Light – iluminat “inteligent” de la Sony

Sony a lansat o lampă inteligentă numit Multifunctional Light. Această soluție folosește LED-uri produse de Toshiba, poate fi clasificată în clasa lămpilor inteligente, dar  cu posibilități mai mari.

Dimensiunile dispozitivului suspendat de tavan sunt 660 x 95 mm și cântareste 3.9 kg. Puteți să-l controlați cu ajutorul telecomenzii de televizor, aer condiționat, controlor IR, sau în cazul în care utilizatorul este departe de casă, printr-o aplicație mobilă.

Utilizatorul poate schimba luminozitatea și temperatura culorii, porni sau opri lumina de la distanță. Dar asta nu e tot. Aparatul vă permite să configurați pornirea și oprirea cu timer, are senzori de mișcare, și chiar de temperatură și umiditate. Mai mult, există chiar și un slot pentru card de memorie, un senzor infraroșu, microfon și difuzor.

sony-connected-light-2016-01-13-01

Ce altceva mai poate? Lampa poate fi utilizată pentru comunicarea internă, se poate, de exemplu, să porniți TV la sosire acasă, în mod automat monitoriza și regla temperatura și umiditatea în cameră, să porniți muzică, să înregistrați sau să redați mesaje, să lucreze ca un senzor de mișcare pentru sistemul de alarmă și așa mai departe. Dispozitivul de fixare poate include muzica, folosind un card de memorie. Firmware oferă o mulțime de oportunități.

ecocity_led_iluminare_smart

În vânzare vor fi două versiuni: cu capacitate de 42W și 53 de wați. Al doilea model, de asemenea, va fi și multicoloră.

Vânzările acestor lampi “inteligente” de la Sony  vor începe în Japonia în prima jumătate a anului 2016, după care, va trece o testare pe piața internă, dispozitivul poate apărea în țările din Europa și America de Nord.