Noutati Ecocityled Romania

Lumina de la oglindă: cele mai reușite tipuri de iluminare a oglinzilor

Noi credem că un om rar când refuză confortul în viață, dar și la  înfrumusețare propriei înfățișare. Cu toate acestea, mulți dintre noi astăzi se confruntă cu problema zonelor de lumină scăzută ale oglinzii, în cazul în care oamenii se rad în fiecare zi, se pieaptănă, iar femeile aplică machiajul și își aranjează părul. Nu este vorba doar de lumina generală în baie, dar, de asemenea, zona mesei de toaletă, și a oglinzii mari în dormitor sau hol.

Suntem siguri, imediat ce este setată lumina corespunzătoare la oglinzi, care servesc ca loc pentru îngrijirea de aspectului – probleme mici, cum ar fi machiaj neglijent sau părul răvășit pe cap, vor aparea foarte rar.

Având un iluminat corespunzător la oglindă aceasta vă va ajuta să găsiți tonul adevărat al rujului sau fardul de obraz, tunsoarea va fi mai elegantă, iar bărbații  vor face față cu ușurință la bierberit.

Oglinda cu iluminare pe perimetru

Oglinda iluminată uniform din toate părțile, va face procesul de creare a proprii imaginii fie în timpul zilei sau seara, o adevărată plăcere, pentru nu veți mai primi umbre pe fețe, ci veți vedea o reflexie perfectă.

Pentru a vedea tonul pielii în aspect natural, fără umbre sau culori roze sau roșii, trebuie să instalați lămpile ce au o lumină neutră (4000K).

O astfel de iluminare pe perimetru poate fi văzută în saloane de înfrumusețare și pentru aceasta  sunt oglinzi cu lumina deja încorporată de fundal gata în jurul perimetrului sau pe ambele părți ale oglinzii.

svet21 svet11

Lumină laterală

Acest tip de iluminare pentru oglindă poate fi numit clasic, – oferă lumină bună, care este suficientă și este distribuită uniform în jurul oglinzii atunci când lămpile sunt instalate simetric între ele. Acestea trebuie să fie amplasate la un nivel mai sus de nivelul ochilor, în cazul în care nu respectați această regulă – umbrele nedorite de sub sau deasupra ochilor, vor fi inevitabile.

 

svet51

Iluminare reflectoare

Rapid și fără griji puteți să iluminați oglinda, utilizând lămpi de masă stabilite pe blatul de la părțile laterale ale oglinzii. În cazul în care camera primește suficientă lumină naturală pe masă, puteți pune o lampă pe partea opusă a ferestrei, sau agățați corpul de iluminat pe un cablu lung, chiar deasupra oglinzii, astfel încât să reflecte lumina lămpii.

svet9 svet41

Iluminare auxiliară

În unele cazuri, tipurile de mai sus-menționate de backlights nu sunt adecvate, cum ar fi atunci când aveți nevoie pentru a ilumina o oglindă suficient de mare pe podea, pe care o utilizaț rare ori. Deci, în vestiar sau dormitor, care găzduiește un dulap mare cu uși de oglindă.

Este mai bine dacă în zona dată va fi un tip special de iluminare, versatil și compact: lumini de plafon, spoturi luminoase, spoturi mici sau candelabre agățate.

svet10 svet111-795x530

Fără îndoială, o oglindă luminată bine, inspiră încredere în toată lumea care îșivede reflexia. Și asta înseamnă, și starea de spirit și de bunăstare sigur se va îmbunătăți, ca o consecință firească.