Crosswalk Banner

Iluminat special pentru trecerile de pietoni.

Conform datelor statistice, în ultimii ani numărul accidentelor rutiere este în creștere, această noutate tristă nu poate să ne lase indiferenți.

Noi am decis să schimbăm situația în limita posibilităților noastre.  Această idee a contribuit la crearea unui nou produs,  util întregii societății.  Astfel a început lucrul intensiv la proiectarea corpului de iluminat special pentru iluminarea trecerii de pietoni.  Ca urmare am lansat un produs indispensabil sub denumirea –  Pro Street Quasar (CrossWalk).

Pro Street Quasar Crosswalk – corp de iluminat proiectat special pentru iluminarea trecerii pietonale. Acesta iluminează strict trecerea de pietoni,  creând un coridor luminos artificial, ceea ce face să fie observați trecătorii de către șoferi, mărind siguranța pe timp de seară şi noaptea.

 

Primele proiecte implementate cu instalarea acestor corpuri a început  în anul 2017 și permanent continuă. Până în prezent în municipiul Chișinău au fost instalate mai mult de 200 corpuri de iluminat.

Conform datelor statistice pe străzile, unde au fost instalate aceste corpuri de iluminat, numărul accidentelor rutiere s-au redus cu 50%. Sperăm că în viitorul apropiat pe tot teritoriu Moldovei se vor lua măsuri pentru asigurarea securității pietonilor pe drumuri.

Traversați strada cu precauție!