1 Ro

Iluminat pentru stadioane și arene.

Starea de sănătate a sportivilor și fanilor depinde de efectele luminii: prea puțină lumină – întuneric, prea mult – orbire. Atmosfera plăcută și vizibilitatea bună îi ajută pe jucători să joace mai bine. Spectatorii se simt confortabil, nimic nu deranjează vizionarea jocului.

Compania EcoCity a elaborat soluții speciale pentru iluminatul edificiilor sportive pe interior și exterior: stadioane, arene, corturi și patinoare. Vom face terenul sportiv confortabil pentru antrenamente și evenimente de proporții.

Seria inovatoare de lămpi LED Eco-Beast – iluminat, cu care chiar și jocul obișnuit devine un eveniment cu adevărat remarcabil. Corpurile de iluminat Eco-Beast sunt echipate cu lentile optice potrivite pentru majoritatea sarcinilor de iluminat. Lentilele sunt fabricate din polimetilmetacrilat de înaltă densitate (PMMA) și transparență (93%). Sunt disponibile 4 tipuri de unghiuri de dezvăluire a razei: 30 °, 60 °, 90 ° și 120 °.

Iluminarea cu lămpi Eco-Beast ajută spectatori să vadă mai bine ce se petrece pe teren. Iluminatul sportiv Eco-Beast scoate în evidență terenul și atrage fanii. Sistemele inteligente de control ajută la reducerea costurilor și la creșterea eficienței.