1 Ro

Iluminat cu LED pentru instituții de învățământ

Instituțiile de învățământ joacă un rol important și unic în societate și în viața fiecărei persoane. Aici oamenii studiază, se dezvoltă, comunică și se formează ca personalitați.

Iluminarea în instituțiile de învățământ (grădinițe, școli, universități) are o importanță deosebită. Potrivit experților, iluminarea scăzută, lămpile învechite, pâlpâirea sau lumina slabă afectează în mod negativ asupra studenților și activitatea lor, concentrarea atenției și percepția asupra materialelor noi și conduc la dezvoltarea problemelor cu vederea.

Iluminatul cu LED-uri este eficient din punct de vedere al costurilor pentru cunsum de energie, poate îmbunătăți calitatea mediului educațional atât în ​​școala primară, cât și la universitate, precum și pentru a ajuta elevii să se simtă confortabil în timpul procesului învățămînt. În plus, cu ajutorul luminii, puteți spori reputația și conștientizarea unei instituții de învățământ.

Compania EcoCity oferă o gamă largă de corpuri de iluminat pentru clase de interior, săli pentru studii, coridoare, săli de sport: Eco-Panel, Eco-Linear, Eco-Cube, Eco-Disk. La fel ca și o gamă largă de lămpi stradale pentru iluminarea zonei deschise din jurul unității: Pro-Street Quasar XS, S, M. Dezvoltăm soluții eficiente de iluminare pentru terenurile de sport, stadioane și câmpuri de iluminat pentru jocuri. Corpurile de iluminat EcoCity LED sunt capabile să asigure o iluminare uniformă, să reducă numărul de umbre și să îmbunătățească vizibilitatea în orice spațiu. Lămpile EcoCity sunt sigure și nu dăunează sănătății, nu conțin mercur și alte substanțe nocive.123Iluminat cu LED al companiei noastre crește atractivitatea spațiilor deschise și interioare, ajută să se concentreze pe învățămînt, să se simte confortabil și în condiții de siguranță.