Шаблон картинки новостной 6

Iluminarea străzilor. Regulile selecției corpurilor de iluminat cu LED

Cu fiecare an, iluminatul cu LED devine tot mai actual și în vogă. În momentul de față există un număr foarte mare de producători de lămpi cu LED-uri pentru iluminarea străzilor, o largă varietate de forme și modificări pentru diferite scopuri: curți , străzi, benzinării și zonele de agrement, parcuri etc. Această diversitate creează o problemă de alegere. Dar, din păcate, nu toate corpurile de iluminat  cu LED-uri  îndeplinesc într-adevăr în mod eficient funcțiile lor, unele dintre ele sunt realizate cu piese și componente de calitate slabă.

 

Led_light_for_street_ecocityCaracteristicile alegerii corpurilor de iluminat stradale

Pentru iluminarea zonelor întreprinderilor industriale, puteți utiliza diverse variante de lămpi cu LED-uri pentru economisirea energiei. Iluminatul stradal este de preferat să se organizeze, de asemenea, folosind lămpile cu LED-uri cu cu unghiul de iluminare cît mai larg. Dar, iluminarea așa-numitei “Romanițe” pot fi folosite corpuri  de iluminat fără lumini optice cu curba de lumină de tip “D”. De cele mai dese ori iluminat exterior în spațiile industriale este organizat cu ajutorul dispozitivelor de iluminat cu LED-uri fără  sisteme optice. Acestea costa un pic mai ieftin. În acest caz , iluminatul drumurilor este mai bine să-l încredințați unui specialist calificat.

Disiparea căldurii 

Pentru funcționarea sigură și eficientă a corpurilor de iluminat stradal cu LED-uri nu este suficient să alegem doar componentele de înaltă calitate. Chiar dacă alegeți o lampă cu LED-uri de încredere se poate opri din lucru așa în cazuri,  în care nu este prevăzut în prealabil disiparea eficiente a căldurii. După cum se știe, lămpile cu LED-uri nu se tem de frig, ele funcționează foarte bine la temperaturi scăzute, dar creșterea temperaturii este critică pentru ei, și poate duce la o reducere semnificativă a puterii fluxului luminos. Fără o înțelegere de bază a elementelor pentru a înțelege dacă radiatorul este “bun” sau “rău” – este dificil.

Procurarea corpurilor de iluminat cu LED, există o șansă de a cheltui bani pe un produs care va lucra pentru o perioadă scurtă de timp. În ciuda faptului că lămpile LED de înaltă calitate sunt mai scumpe, fiabilitatea lor este incomparabilă cu analogi săi mai ieftini. Ele vă or sluji mai mult timp, permițându-vă să păstrați pe costurile de operare și să reduceți consumul de energie.

Fiți precauți atunci când alegeți corpuri de iluminat cu LED-uri pentru diferite obiective dorite!