Activitatea companiei EcoCity Technology SRL, este orientată spre introducerea și promovarea surselor de lumină cu LED-uri atât pe teritoriul României cât și pe piața internațională. Compania EcoCity  Technology S.R.L. este producător de corpuri de iluminat cu LED-uri, cu sediul fabricii pe teritoriul Republicii Moldova, ceea ce ne permite să facem față comenzilor mari cu livrare în timp scurt.

Compania noastra oferă o gamă  largă de produse de înaltă calitate concepute pentru a satisface necesitățile de iluminare atât a încăperilor industriale, comerciale, instituțiilor publice, la fel și iluminarea spaților private. O trăsătură distinctivă a companiei este calitatea înaltă a produselor, bazată pe utilizarea de echipament modern, cele mai bune componente și pe conceptul de producere orientat spre consumator. Specialiștii noștri vă vor ajuta să alegeți  echipamentul de iluminare de care aveți nevoie, oferind calcule și proiectul de iluminare a spațiului Dumneavoastră. Specialiștii noștri calificați vor executa rapid și eficient proiectul dumneavoastră de iluminare!

Pentru toate produsele oferim garanție! Companie EcoCity Technology oferă asistență complexă pentru punerea în aplicare a proiectelor de servicii energetice de orice complexitate:

  • Realizarea auditului energetic, calculul de eficiență și economie;
  • Elaborarea proiectului de iluminat cu LED-uri (un album cu schițe pe proiectul iluminării);
  • Selectarea și vânzarea echipamentelor de iluminat;
  • Garanție minim 3 ani.

La noi veți găsi tot ceea ce aveți nevoie, pentru a adauga mai multă lumină sănătoasă în viața dumneavoastră!

EcoCity – Noi facem lumea mai luminoasă !!!

ДЛЯ-О-НАС-ro

Deschide aici PREZENTAREA companiei noastre