Eco Linear Ro

Corp de iluminat universal. Eco-Linear – cel mai popular produs.

Corp de iluminat Eco-Linear este astăzi cea mai populară și mai solicitată marfă. Poate fi folosit pentru iluminarea diferitelor incăperi: săli de comerț, hale de depozitare, locuri de parcare, spații medicale, spații administrative, locuri de muncă care necesită un nivel sporit de iluminare (mai mult de 500 lx pe suprafața de lucru). Eco-Linear este proiectat ca un analog al lămpilor fluorescente liniare.

Eco-Linear constă din:

Carcasa din aluminiu;

Modul LED;

reflector mat din policarbonat durabil ;

sursă de alimentare.

Principalul avantaj al corpului de iluminat este că creează un nivel ridicat si uniform de luminozitate.

Eco-Linear pot fi atașate in serie  între ele, cu ajutorul conectorilor, creând o linie continua de lumină. Este posibil să creați diverse modele, sub forma unui pătrat, a unui dreptunghi, a unui hexagon și a unui octogon. Contructia lămpilor vă permite să realizați asamblarea elementelor, fără conexiuni vizibile. Eco-Linear este ușor de instalat. Poate fi suspendat sau montat aplicabil pe tavan sau perete.

Eco-Linear este protejat co standard IP54. Acest lucru permite utilizarea în spații cu un conținut ridicat de praf și umiditate: spații industriale și depozite, garaje, locuri de parcare acoperite, ateliere de lucru etc.

Designul atrăgător face recomandabil să se utilizeze pentru iluminatul clădirilor publice și administrative, spatii comerciale.

Lampa poate fi fabricată în dimensiuni de 600 mm – 18 W, 1200 mm – 36 W, 1200 mm – 54 W, 2400 mm – 72 W.

De asemenea, în lampă poate fi integrat senzorul de mișcare.

Eco-Linear este soluția ideală pentru orice tip de cameră.