Шаблон картинки новостной 8

5 motive pentru care ar trebui de trecut la lămpile cu LED-uri

Lămpile cu LED-urile, este o nouă generație de lămpi – care se bazează pe fotoelementele semiconductoare, nu conțin gaze nocive și nu emit raze infraroșii și ultraviolete. Datorită acestei proiectări, lămpile LED sunt cele mai eficiente și de lungă durată surse de lumină existente până în prezent. Comparativ cu lămpile cu incandescență, lămpile cu LED nu se limitează la o anumită culoare de lumină. Culorile lămpilor pot fi selectate individual pentru fiecare caz. Dacă utilizați lămpi cu LED (RGB) – culoare poate fi schimbată după necesitate, lămpile LED (RGB) pot emite milioane de culori și oferă o gamă largă de opțiuni de culoare. Becurile cu LED-uri sunt mult mai fiabile, ușor de înlocuit, și cu siguranță mai economice, ceea ce ajută să reduceți costurile de energie cel puțin de două ori.
1. Luminozitate
Becurile cu LED-uri sunt foarte eficiente la transformarea energiei electrice în flux luminos vizibil; mai eficientă decât cele fluorescente standard și lămpile halogen incandescente. Comparativ cu lămpile incandescente unde mai puțin de 5% din energia folosită este transformată în lumină vizibilă și cea mai mare parte este transformată în radiație termică (căldură), lampile LED sunt mult mai luminoase și mai puternice.
2. Selecție de culoare
Produsele de iluminat cu LED-uri nu sunt limitate la doar o nuanță unică de culoare ca lămpile cu incandescență, ele sunt capabile să producă lumină într-un spectru de culori destul de larg.
Temperatura de culoare
Warm White (3000K)
Această nuanță este foarte aproape de becurile incandescente standard, care sunt cel mai frecvent utilizate. Este ideal pentru crearea unui mediu intim, folosit în restaurante, camere de zi, camere de odihnă.
Natural Alb (4200K)
O nuanță mai rece de alb cald, mai mult alb decât galben, și este ideal pentru locații comerciale, sau birouri de afaceri.
Daylight alb (5000K)
O nunață de lumină foarte aproape de lumina zilei, acesta este ideal pentru camere mari și locații care necesită o productivitate mai mare, cum ar fi săli de ședințe, săli de clasă, și magazine de vânzare cu amănuntul. Birourile de afaceri ar fi, de asemenea, un loc potrivit pentru această nuanță de culoare.
Alb rece (6000K)
Această nuanță este ideală pentru spații care necesită un contrast ridicat și o lumină intensă; locuri cum ar fi muzee, magazine de bijuterii, galerii de artă.

3 Siguranță în exploatare
Lămpile cu LED-uri sunt foarte fiabile și nu necesită practic nici o întreținere. Durata de viață a unei lămpi cu LED-uri este de peste 50.000 de ore de funcționare (echivalentul a 5 ani de funcționare continuu). Acest beneficiu este dorit de orice consumator cu orice fel de rezidență comerciale / industriale, cum ar fi depozitele, cazul în care lămpile lucrează 24/7, 365 de zile pe an vor beneficia foarte mult de siguranța iluminării cu LED-uri. Ele pot salva mai mult de jumătate din costurile de energie și înlocuirea becurilor defecte.

4. Economie de energie
Iluminarea cu LED-uri este o alegere excelentă pentru oricine care vrea să economisească bani pe costurile de energie. Dacă ar fi să mergi în zona centrală a unui orașului important si atrage-ți atenția la clădiri pe timp de noapte, veți observa că majoritatea clădirilor au luminile aprinse, chiar dacă nimeni nu este în interiorul lor. Din motive de siguranță și de securitate, luminile sunt ținute în mod constant si costurile de energie electrică pot deveni uluitor de mari în cazul în care sunt utilizațe lămpile incandescente sau cele fluorescente.

5. Ușor de înlocuit
Lămpile cu LED-uri nu sunt greu de înlocuit, acestea sunt proiectate și fabricate astfel încât să fie potrivite pentru toate tipurile de socluri. Principalul lucru este să alegeți becul cu soclul potrivit.