Шаблон картинки новостной 3

Metode de iluminare a scărilor

În 2016, piața de iluminat oferă un număr mare de corpuri de iluminat, pentru iluminarea scărilor într-un mod atractiv și plăcut. Un loc aparte este ocupat de lămpi cu LED-uri, care au multe avantaje: un număr foarte mare de variante și configurații, securitate, instalare pe orice suprafață, eficiență ridicată și un design elegant.

Idei_de_iluminat_scari LED_ecocity__scari

Datorită tuturor acestor calități, iluminatul cu LED devenie cea mai bună alegere pentru iluminare scărilor. Stilat, economic și sigur, deoarece LED-urile nu se încălzesc în timpul funcționării și, prin urmare, să elimină căldură pe suprafață.

Corpurile de iluminat pot fi instalate direct pe tavan sau montate în partea superioară a peretelui, care este unită cu scara. Principalul lucru este lumină uniformă pe trepte,umbrele pe scări nu numai că creează impresia vizuală greșită, dar poate speria copii sau animalele.

exemplu_iluminat_led_scari_chisinauO altă opțiune este- montarea lămpilor direct de perete, ceea ce face urcarea scărilor mai confortabilă. În acest exemplu de realizare, lămpile trebuie să fie montate la nivelul ochilor, dar ele trebuie să lumineze scările, mai degrabă decât persoana. În loc de alb lumină “rece”, puteți alege o culoare galben deschis moale (neutru), care dă o senzație de căldură și confort.