GOLIA ACTIV EXTRAFRESH S/Z 46G

Z slimming

Conținutul

  z slimming

  Anticelulite de slăbire Superconcentrate Noapte, cu o formulă super-concentrată de acțiune dublă, elimină lichidul stagnant din organism și ajută la pierderea în greutate. Collistar Anticelulite de slăbire Superconcentrate Night este conceput pentru a combate celulita de orice tip și excesul de lichid. Datorită unei formule exclusive care asigură acțiune toată noaptea, îmbunătățește elasticitatea și elasticitatea epidermei.

  z slimming

  Concentratul stimulează microcirculația în țesuturi, îmbunătățește structura pielii și corectează terenul neuniform. Aplicarea Folosind o pipetă, aplicați produsul pe piele. Puteți trata doar anumite zone sau puteți aplica produsul pe zone mari, combinând acest lucru cu masajul.

  z slimming

  Astăzi, Collistar este o companie tanară, dinamic dezvoltată, care în ultimii 15 ani sa stabilit ferm în z slimming furnizorilor de produse cosmetice. Marca este reprezentată în peste 40 de țări din întreaga lume. Collistar este produse de îngrijire corporală "salon", linii exclusiviste pentru îngrijirea pielii facială, linia bărbaților, linia de protecție solară, produse pentru îngrijirea părului, o gamă permanentă de produse cosmetice decorative și colecții creative de sezon.

  z slimming

  Produsele Collistar pot fi considerate un simbol de cea mai înaltă calitate, eficiență sigură și valoare excepțională pentru bani. Chisinau, str Puskin 32, of.

  z slimming

  Data fabricarii: Vezi pe ambalaj.