Baton Fibrobar-R cu Ceai Verde, 50 g, Redis Nutritie : Farmacia Tei online

Fibrobar redis, Baton fibrobar R, 60g, Redis - Farmacia Dav

Webinar - Why Your MongoDB Needs Redis

Fibrobar-R, 60 g, Redis [] Fibrobar - R este un baton cu o valoare energetică redusă și conținut mare de fibre vegetale. Poate conține urme de ou, arahide și lactoză. Fibrobar-forte este un baton proteic cu valoare energetică redusă, dar cu un conținut ridicat de fibre vegetale, acizi grași polinesaturați Omega fibrobar redis și L-carnitină.

fibrobar redis

Formula favorizează scăderea în greutate, eliminarea grăsimilor, scăderea colesterolului și a trigliceridelor, îmbunătățirea tranzitului intestinal, menținerea sănătății articulațiilor și tonifierea sistemul cardiovascular. Combate senzația de foame indicat pentru curele de slăbire. L-Carniține stimulează arderea grăsimii, batonul fiind astfel un produs util în dietele pentru slăbit.

Datorită fibrelor se reduce asimilarea grăsimilor și se favorizează eliminarea lor.

fibrobar redis

Fibrobar R combate senzația de foame și are un efect de detoxifiere a stomacului. Fibrobar R poate înlocui una sau mai multe mese, asigurând o parte din necesarul de nutrienți.

fibrobar redis

Cu cât sunt înlocuite mai multe mese, cu atât se va realiza mai repede eliminarea grăsimilor. Produsul este un supliment alimentar probiotic.

fibrobar redis

Prezentare: 60 g Bebe Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra fibrobar redis. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

fibrobar redis

Produse similare.